Adevarul despre ceea ce se intampla in industria muzicala (part VI)

Pastorul G.Craige Lewis este un om chemat de Dumnezeu, care a demascat multi artisti si ceea ce se intampla in spatele industriei muzicale. De asemenea in toate partile din seria ” The truth behind the hip-hop “, el vorbeste despre ceea ce se intamla in spatele industriei muzicale si in bisericile noastre.Este un mesaj vital pentru toti crestinii, mai ales pentru tinerii care spun: “…ei, si ce daca ascult si eu niste muzica dance, hip-hop, rock, r&b, etc…” ; iata dragi frati de ce nu trebuie sa ascultati muzica de entrateinment.

Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa postam toate cele 7 parti ale intregii serii, dupa ce in prealabil o sa reusim sa facem si subtitrarile. Ma rog ca Dumnezeu sa va deschida inimile, mintea si Duhul la ceea ce spune El prin acest pastor. Amin !

Advertisements

One thought on “Adevarul despre ceea ce se intampla in industria muzicala (part VI)

  1. Ma bucur sa vad 2 episioade din seria The truth behind hip-hop traduse in limba romana, sper ca vei reusi sa le traduci si pe celelalte 4. Iti mai recomand pe viitor
    sa traduci si Hells Bells 2 The Dangers of Rock n’ Roll ( are 6 episoade in jur de o ora fiecare) si They sold their soul for rock n’ roll versiunea de 10 ore- le poti gasi free download pe site-ul The conspiracy hub.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s