Elitele mondiale ale francmasoneriei îşi pregătesc oraşe şi buncăre subterane ultrasecrete pentru a scăpa de evenimentele catastrofale din 2012

Mentionez ca acest articol a fost publicat in 2009:

O scrisoare senzaţională ce a fost difuzată de un binecunoscut politician norvegian
Materialele pe care le prezentăm sunt preluate de pe site-ul www.projectcamelot.org, site dedicat dezvăluirilor despre planurile malefice ale aşa-zişilor Iluminaţi şi conspiraţiile mondialiste… Acest site a fost creat cu intenţia declarată de a pune la dispoziţia acelora care au curajul să spună adevărul mijloacele multimedia şi spaţiul necesar pentru a face publice anumite informaţii-cheie pentru viitorul umanităţii, ascunse cu îndârjire de oamenii Noii Ordini Mondiale.

„La scurt timp după ce am publicat un articol conţinând un ultim omagiu adus celei care a fost Benazir Bhutto (fost prim-ministru al Pakistanului, ucisă în decembrie 2007 în cadrul unui atentat sinucigaş cu bombă – n.r.), am primit mesajul care urmează. Deşi nu putem garanta adevărul celor afirmate în acest mesaj, considerăm că nu îl putem trece sub tăcere.
Persoana care ne-a trimis acest mesaj ne-a comunicat numele ei real şi, pentru a-şi proba identitatea, ne-a trimis fotografii în care ea apare alături de diferite personalităţi politice, printre care prim-ministrul Norvegiei şi Benazir Bhutto. Deşi nu le putem publica, garantăm că aceste fotografii sunt autentice şi ele ne-au convins de adevărata identitate a autorului mesajului. Dacă mesajul pe care corespondentul nostru ni l-a trimis este adevărat, el este de o importanţă majoră pentru întreaga umanitate. Îl reproducem în continuare:

«Sunt un politician norvegian. Aş dori să comunic tuturor celor care au urechi de auzit că urmează o perioadă dificilă pentru omenire, începând cu anul 2008 şi până în anul 2012. Din cauza cataclismelor despre care în anumite cercuri se ştie că urmează să se petreacă în această perioadă, în Norvegia s-au construit şi încă se mai construiesc, la ordinul guvernului, numeroase baze subterane şi buncăre. Când sunt întrebaţi de ce se construiesc toate aceste adăposturi subterane, reprezentanţii guvernului răspund că ele sunt destinate protecţiei populaţiei din Norvegia. Am întrebat când vor fi terminate aceste construcţii şi mi s-a răspuns că ele vor fi finalizate înainte de 2011.
Din datele pe care le am la dispoziţie, pot afirma că în multe alte ţări, printre care şi Israelul, Suedia şi Elveţia au fost realizate adăposturi similare.
Ca o dovadă în sprijinul afirmaţiilor pe care le fac, vă trimit unele fotografii în care eu apar alături de diferiţi politicieni cunoscuţi, miniştri şi prim-miniştri din diferite ţări. Îi cunosc personal pe toţi aceştia şi ştiu că şi ei, la rândul lor, cunosc lucrurile pe care eu vi le dezvălui aici, doar  că ei nu vor să le facă publice sub pretextul de a nu produce panică în rândul populaţiei 
[în realitate, pentru a nu îşi periclita privilegiile, n.tr.].
Pentru a se proteja de cataclismele prezise pentru perioada următoare (de exemplu, apropierea de Pământ a „Planetei X“, planeta Nibiru), membrii guvernului norvegian au început, cu ajutor din partea SUA şi EU, să depoziteze mari rezerve de hrană şi seminţe la Svabald şi în zona arctică de nord, precum şi în alte locaţii din întreaga ţară. Planul politicienilor este să îi salveze de aceste cataclisme doar pe membrii aşa-zisei elite din care fac parte, alături de cei consideraţi utili pentru a realiza o viitoare reconstrucţie după aceste cataclisme: medici, oameni de ştiinţă etc.


În ceea ce mă priveşte, ştiu că voi fi trimis, înainte de anul 2012, în zona Mosjoen, unde avem o bază subterană militară de mari dimensiuni. Această bază este împărţită în sectoare de diferite culori, roşu, albastru şi verde, organizate deja de armata norvegiană. Taberele unde vom fi cazaţi au fost construite cu mult timp în urmă.
Oamenii care vor fi lăsaţi la suprafaţă vor muri cu siguranţă în cataclismele respective; ei vor fi lăsaţi să moară şi nu vor primi niciun fel de ajutor. Conform planurilor „elitei“, două milioane de norvegieni vor fi salvaţi, iar ceilalţi vor muri. Aceasta înseamnă că 2.600.000 de oameni vor fi lăsaţi pur şi simplu să moară neajutoraţi în întuneric, neştiind ce să facă şi încotro să  se ducă.

În adăposturile subterane, toate sectoarele şi buncărele sunt conectate prin tuneluri; trenuri rapide fac legătura între diferitele adăposturi. Ele sunt izolate de nişte porţi gigantice, pentru a nu fi compromise diferitele zone în cazul în care survin eventuale accidente catastrofale.
Sunt foarte revoltat. Sunt mulţi alţi politicieni care îmi împărtăşesc opinia, pentru că noi ştim cu toţii că atât de mulţi oameni vor afla despre pericolele care îi pândesc numai atunci când va fi prea târziu şi nu vor mai putea face nimic. Guvernul a minţit populaţia încă din 1983 şi continuă să o facă şi acum. Toţi politicienii importanţi din Norvegia au aflat despre aceste lucruri, dar extrem de puţini ar recunoaşte aceasta public dacă ar fi întrebaţi, deoarece le este teamă că în cazul în care o fac, vor pierde trenul NOAH 12 
[cu trimitere la biblicul Noe şi la al doisprezecelea ceas, n.tr.] care îi va duce către adăposturile unde vor fi în siguranţă.

Cei care vor face dezvăluiri despre aceste lucruri cu siguranţă vor avea probleme – fie vor fi asasinaţi, fie nu vor mai fi incluşi în aceste planuri de salvare. Dar mie nu îmi mai pasă de mine însumi. Omenirea trebuie să supravieţuiască, alături de celelalte specii care trăiesc pe Pământ. Oamenii trebuie să fie avertizaţi despre aceste lucruri. 
Cei care se află la putere în toate statele de pe planetă au aceste informaţii despre cataclismele care urmează să se petreacă; nu există niciun dubiu în această direcţie. Pe toţi cei care intuiesc că pericolul este real şi doresc să se salveze, îi sfătuiesc să caute locuri mai înalte în care să se refugieze, în special peşteri situate la mare altitudine, unde au la dispoziţie suficient spaţiu pentru a depozita o mare cantitate de hrană, conserve şi apă de băut, pentru cel puţin cinci ani. Dacă aveţi posibilităţi financiare, vă sugerez să vă procuraţi pastile contra radiaţiilor şi costume protectoare antiradiaţii.


Pentru ultima dată mă rog: „DUMNEZEU să ne ajute pe toţi“…, dar DUMNEZEU nu ne va ajuta dacă noi înşine nu facem nimic. Numai dacă acţionăm, fiecare dintre noi, putem să ne transformăm destinul. Treziţi-vă, vă rog!
Aş fi putut să vă scriu sub alt nume, dar nu îmi mai este frică de nimic. Când cunoşti anumite lucruri, devii netemător; niciun rău nu te mai poate atinge, când ştii că sfârşitul este atât de aproape.
Vă asigur că aceste lucruri se vor petrece 100%. Mai avem la dispoziţie doar patru ani pentru a ne pregăti pentru „sfârşitul lumii“. Organizaţi-vă în grupuri de supravieţuire,  găsiţi un loc în care să vă puteţi depozita hrana şi unde puteţi fi în siguranţă pentru o vreme.

Dacă aveţi întrebări, vă rog să mi le adresaţi; voi urmări să vă spun tot ceea ce ştiu despre implicarea Norvegiei în aceste planuri. Şi vă sugerez să priviţi cu atenţie în jur: veţi observa cu siguranţă că se construiesc baze subterane şi buncăre peste tot. Deschideţi ochii, treziţi-vă! Dacă veţi pune întrebări despre aceste adăposturi subterane, răspunsul oficial va fi probabil: „Este doar un depozit pentru hrană“ sau ceva similar. Acestea sunt, însă, nişte minciuni cu care politicienii vor să vă orbească.

Ţineţi minte că aceia care se vor găsi în oraşele mari sau în apropierea acestora în 2012 vor fi primii afectaţi şi vor muri primii. După aceea, armata va face curăţenie printre supravieţuitori, având ordin să îi împuşte pe toţi aceia care opun rezistenţă şi refuză să fie închişi în lagăre, în care planul este ca fiecare să fie marcat cu un număr şi etichetat.
De asemenea, am observat că aţi scris pe site-ul dumneavoastră despre Benazir Bhutto. Moartea ei a fost una tragică. Am cunoscut-o pe Benazir, după cum vă puteţi convinge singuri privind imaginile pe care vi le-am trimis. Din fotografii veţi observa că m-am întâlnit cu mulţi politicieni notabili şi lideri mondiali.
Publicul nu va fi informat deloc despre aceste cataclisme viitoare, deoarece guvernul nu doreşte, chipurile, să creeze panică în rândul populaţiei. În ultimul moment, totul se va petrece în tăcere deplină: guvernul va dispărea pur şi simplu. De aceea, vă spun: nu aşteptaţi acest final sumbru. Luaţi măsuri pentru a fi în siguranţă împreună cu familiile voastre. Uniţi-vă forţele cu alţii. Faceţi eforturi împreună pentru a rezolva numeroasele probleme cu care vă veţi confrunta.
Cu tot respectul…»

Advertisements

One thought on “Elitele mondiale ale francmasoneriei îşi pregătesc oraşe şi buncăre subterane ultrasecrete pentru a scăpa de evenimentele catastrofale din 2012

  1. CINE VA CAUTA SA-SI SCAPE VIATA , O VA PIERDE…ALARMISTII EXISTA DE CIND LUMEA NU CA AR FI NEADEVARAT CA NECREDINCIOSII SE PREGATESC DE SUPRAVIETUIRE , DAR NOI CUNOASTEM CUVINTUL ADEVARULUI SI STIM CA VOM FI SALVATI DOAR DE DOMNUL ISUS PACE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s