Mărturie in faţa a “23 de milioane” de români (Alin Blaine)

Cine este Alin Blaine? Alin Blaine este un fost magician, iluzionist, care a hotarat sa nu mai practice aceasta “meserie” pentru ca nu mai vrea sa traiasca in minciuna si sa lupte impotriva Lui Dumnezeu; nu mai vreau sa lupe impotriva Domnului Isus Hristos, nu mai vrea sa traiasca departe de Dumnezeu.

In anul 2011 luna aprilie s-a hotarat sa se intoarca la Dumnezeu si sa fie cu adevarat un fiu al lui Dumnezeu.In data de 24 mai 2012 a fost invitat la o emisune televizata in care sa spuna de ce s-a pocait si ce la facut sa urmeze aceasta cale .

Nu a fost la aceea emisiune sa isi faca reclama sau sa se laude ca el s-a pocait, a fost acolo pentru a vorbi deschis si altor oameni despre Dumnezeu, si cum a schimbat Dumnezeu viata lui. A  fost “acuzat” ca ar vrea sa oblige lumea sa se pocaiasca si sa faca ceea ce spune el(Alin); nu este adevart! El a vorbit cu autoritate atata tot! Cred si sper ca Dumnezeu l-a trimis acolo pentru a fi o marturie si celor necredinciosi. Dumnezeu sa-l binecuvanteze !

Alin Blaine spune pe site-ul lui: “Mi-e rusine sa ma gandesc la toate lucrurile pe care le-am facut atunci cand eram despartit de Domnul meu Isus Hristos.


Advertisements

One thought on “Mărturie in faţa a “23 de milioane” de români (Alin Blaine)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s