Glanda pineala si efectele nocive ale fluorului

Situata in centrul geometric al creierului, intre emisferele creierului mare, glanda pineala sau epifiza este considerata a fi al trei-lea ochi al nostru. De forma unui con si de marimea unui bob de mazare, ea este responsabila cu secretia melatoninei, care are rolul de a incetini procesul de imbatranire, are rol de antioxidant si regleaza ritmul batailor inimii.
Este cunoscut in medicina ca glanda pineala secreta melatonina pana in jurul varstei de 30 de ani, dupa care noi ne-o putem procura doar din alimente cum ar fi fructele si legumele sau suplimente nutritive.
Aflata in spatele ochilor, este legata de al trei-lea ventricol al creierului si stocheaza informatiile obtinute din cîmpul vizual.

De ce aceasta glanda secreta melatonina pana la o anumita varsta apoi se opreste brusc ? Pentru ca se calcifiaza iar fluorul este principalul element care este absorbit si care-i opreste functiile.
Dar glanda pineala indeplineste mai multe functii decat ne sunt prezentate din punctul de vedere al medicinei.
Desi existenta sa fost recunoscuta nu foarte de mult timp, de existenta si capacitatile ei se stie inca din Antichitate. Ea este in relatie directa cu campul nostru electromgnetic si prin intermediul ei putem sa atingem nivele inalte ale constiintei, diminuand controlul exercitat de propiul Ego.
Activarea glandei pineale ne permite o conexiune facila si deplina cu Creatorul, ne permite sa ne intelegem identitatea si sa ne manifestam in legătura cu Dumnezeu.
Din motive a caror explicatie necesita mult timp si spatiu, a fost introdus in alimentatie fluorul sau fluorura de sodiu. Pe langa efectele ireversibile asupra glendei pineale, fluorul produce dezechilibre grave in organism cum ar fi: diminueaza rezistenta oaselor (inclusiv a dintilor), provoaca disfunctii ale tiroidei, la nivel neurologic, produce dereglari ale somnului, scade imunitatea, infertilitate, creste riscul de a face cancer, etc.
Desi este considerat in urma numeroaselor studii foarte toxic iar utilizarea lui in alimentatie si farmaceutica nu este aprobata de multe institutii, el continua sa fie prezent incepand de la pasta de dinti pana la apa.GLANDA PINEALA - Copy
Desi exista o pasta de dinti  care  nu contine fluor (pe care personal o consum si sunt foarte multumit de efectele ei uimitoare si nu numai de ea…),  foarte multa lume nu este informata despre efectele nocive ale acestei substante. Mai mult, eficienta fluorului este promovata intens de catre marile companii care il utilizeaza in componenta produselor sale, prin intermediul mass-mediei.
Un inceput bun este sa incepem sa ne uitam pe etichetele produselor si sa le eliminam din consumul si utilizarea noastra a celor care contin fluor. Eficienta este rugaciunea si meditatia asupra Cuvîntului lui Dumnezeu, care ajuta glanda pineala sa se conecteze cu Creatorul, dar si gîndirea pozitiva si sa iubim pur si neconditionat incepand de la cel mai mic fir de iarba pana la noi si Divinitate.

Cititi si :

https://deschideochiicrestine.wordpress.com/2013/03/02/toxicitatea-fluorului-legatura-dintre-indobitocirea-populatiei-si-ateism/

Advertisements

One thought on “Glanda pineala si efectele nocive ale fluorului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s