BISERICĂ, TREZESTE-TE! (WAKE UP, CHURCH!)

Tot mai clar, către finalul epocii Bisericii (sau a Neamurilor), se aude glasul Duhului Sfânt strigând: “Iată Mirele, ieșiți-i în întâmpinare!” De fiecare dată, El alege oameni pe care îi cufundă în întristare și mijlocire, al căror glas devine glasul Duhului Sfânt. Acesta este și cazul fragmentelor desprinse din mesajele celor cinci slujitori ai Cuvântului: David Wilkerson, Keith Daniel, Carter Conlon, Jim Cymbala și Leonard Ravenhill. Domnul încă mai cheamă la o adevărata viață prin puterea Sa, atenționând asupra stării de căldicel, sau de apostazie caracteristică vremurilor de pe urmă.

Mesajele cutremurătoare pe care oamenii lui Dumnezeu au fost călăuziți să le adreseze Bisericii din America au astăzi o aplicare generală, având în vedere reala nevoie de revenire la viața din abundența Duhului Său. Care este situația noastră azi?

Domnul încă ne mai atenționează, ca să ne putem îndrepta, înainte de a fi prea târziu: ”Atunci și cei ce se tem de Domnul au stat de vorbă unul cu altul. Domnul a luat aminte la lucrul acesta și a ascultat și o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul și cinstesc Numele Lui” (Mal.3:16)

 

Sursa: http://trezireazi.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s