Mega-Vulcanul Yellowstone va erupe in 2016? Un nou video socant arata ce se intampla la Yellowstone

In ultima saptamana, planeta noastra a fost lovita de o serie de cutremure unul dupa altul si conform Volcano Descovery sunt 38 de vulcani care erup chiar in acest moment. Am observat o creștere spectaculoasă a activității seismice la nivel mondial, iar asta nu seamana cu nimic din ceea ce am vazut pana acum si de aceea ce se intampla in acest moment la Yelowstone este atat de alarmant. Geologii ne spun ca o eruptie in plina desfasurare a supervulcanului Yelowstone ar avea o putere de peste 2000 de ori mai mare decat cea a vulcanului Mount St. Helens care a erupt in 18 mai 1980, si a facut ca trei sferturi din statul Washington sa devina de nelocuit.

Dupa cum puteti vedea mai jos, sunt semne ca ceva mare urmeaza sa se intample la Yellowstone si daca erupe, viata americii va avea mult de suferit.Vreau să împărtășesc cu voi câteva imagini din Yellowstone, care au fost înregistrate joi seara. In acest video puteti observa ca desi este miezul noptii, afara se vede de parca ar fi in plina zi. De asemeni puteti observa o serie de gheizere si abur violent ale lui Old Faithful care continua si continua…

 

Acest material uimitor a fost postat pe Youtube de userul Kat Martin 2016 si iata ce a mentionat despre ceea ce a vazut:

“Sunt locuri aburinde pe care nu le-am mai vazut pana acum si retineti ca solul luminos a reaparut. Nu exista umbre deci nu sunt de sus. Dupa cum stiti camerele au inghetat azi-noapte si nu am putut vedea ce se inatampla, asa ca ne-am gandit sa gasim o cale. Cumva am gasit o modalitate (nu ma intrebati cum), site-ul de observare a gheizerelor a fost capabil sa capteze imaginile intregii nopti fara a le ingheta camerele si fara intrerupere… cum a fost posibil acest lucru?  Oricum am reusit sa iau filmarea si am incetinit-o ca sa puteti vedea mai bine. Old Faithful a avut o activitate seismica ciudata azi-noapte cu eruptii puteti vedea la minutul 4:05-4:08 o lumina (eruptie) in partea stanga a filmarii.

Dar nu a fost doar azi-noapte. Activitatea ciudata la Yellowstone a continuat, și puteți viziona chiar mai multe înregistrări recente pe care Kat Martin le-a postat  aici si aici.

Deci ce inseamna asta ?

Nu stiu, dar urmarind aceste imagini cu siguranta mi-au atras atentia. Și este interesant de notat faptul că, în urmă cu doar câteva săptămâni râul Shoshone si-a schimbat culoarea și a început sa fiarba, fără nici un fel de avertisment …

“Râul Shoshone, in apropiere de Yellowstone National Park dintr-o data si fara nici un fel de avertisment si-a schimbat culoarea și a început să emită un miros de sulf pe 25 martie.”

Sursa: endoftheamericandream.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s