War Room – Camera de rugăciuni 2015

War-Room-300x168

War Room – Camera razboiului 2015, film online subtitrat în Română

Soţii Tony (T.C. Stallings) şi Elizabeth Jordan (Priscilla Shirer) au o casă mare, o fiică frumoasă şi foarte mulţi bani de cheltuit. În ciuda aparentului succes de care se bucură, căsnicia lor nu trece prin cele mai fericite momente. Tony este un vânzător în domeniul farmaceutic şi e atât de ocupat încât abia apucă să petreacă timpul alături de fiica lui, Danielle (Alena Pitts) – el a devenit abuziv verbal faţă de Elizabeth şi are gânduri de-a o înşela cu o altă femeie pe care o tot vizează.

Elizabeth, o agentă imobiliară, se duce la serviciu cu bătrâna doamnă Clara (Karen Abercrombie) pentru a-i vinde casa acesteia. Clara simte că Elizabeth se află sub un stres foarte mare şi îi sugerează să se lupte pentru căsnicia lor prin rugăciunile pentru Tony. Clara îi arată lui Elizabeth un dulap special pe care l-a dedicat rugăciunii şi pe care l-a denumit drept „Camera de Război” deoarece, aşa cum spune ea, „pentru a sta drept şi a lupta cu inamicul tău trebuie mai întâi să îngenunchezi şi să te rogi”.

Pe măsură ce Elizabeth începe să se roage în mod serios pentru soţul ei, Tony este plecat într-o călătorie de afaceri, însă ia şi cina cu o frumoasă femeie care îl invită în apartamentul ei. Când este aproape gata să plece cu ea, el începe să aibă greţuri şi merge la baie pentru a vomita. La scurtă vreme după aceea, Tony este concediat din cauza umflării cifrelor vânzărilor sale. Realizând că a ajuns la cel mai jos nivel, el se reorientează la rândul său spre Dumnezeu.

Urmăreşte online filmul War Room – Camera de rugăciuni 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

http://www.filmehd-online.com/war-room-camera-de-rugaciuni-2015-filme-hd-online-calitate-hd-subtitrate-in-romana/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s